برخورد ۲ خودرو سواری در جاده اسفراین یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت آپارتمان‌نشینی، نور خورشید و کمبود ویتامین دی! قتل غیرعمد با تماس یک مزاحم! حادثه در یک شهربازی| حدود ۳۰ نفر از چرخ‌وفلکِ وارونه، آویزان ماندند مرگ ۶ حاجی بر اثر گرمازدگی اغفال دختر جوان با شگرد ازدواج و مهاجرت به اروپا توسط شاگرد قهوه‌خانه تصادف پژو ۴۰۵ در روستای بوژان نیشابور پنج مصدوم برجا گذاشت (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل فجیع مرد ثروتمند به‌خاطر طمع ۱۴میلیاردی دوستانش! ضرب‌الاجل تعزیرات برای سازمان‌های هواپیمایی و حمایت سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت دومین جسد حادثه معدن شازند از زیر آوار بیرون کشیده شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) بازگشایی جاده چالوس بعد از ۳ روز (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) قتل خونین به خاطر فحاشی! واکنش سردار کمالی به خبری در مورد کاهش مدت سربازی سودای شکار کبوتر بالای تیر برق، جان جوان مشهدی را گرفت! صدور مجوز تاسیس مرکز منطقه‌ای اقلیم سازمان جهانی هواشناسی در تهران ریزش معدن در محدوده جاده اراک-توره | ۴ نفر در زیر آوار (۲۷ خرداد ۱۴۰۳) جزئیات استخدام نیروی جدید در پلیس آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟ ابتلای ۹۰ نفر به تب دنگی در کشور تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۳
سرخط خبرها

چگونه ظرف‌های چدنی را در خانه نونوار کنیم؟

  • کد خبر: ۸۱۰۲۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
چگونه ظرف‌های چدنی را در خانه نونوار کنیم؟
ظروف آشپزخانه به مرور زمان براق بودن و کیفیت اولیه خود را از دست می‌دهند و داد می‌زنند که کهنه شده اند. اما در چنین مواقعی لازم نیست به سراغ خریداری نمونه‌های جدید بروید. با کمی تلاش و آگاهی می‌توانید همان ظروف قدیمی رو نونوار کرده و ظاهری بهتر به آن‌ها ببخشید.

به گزارش شهرآرانیوز، ظرف‌های چدنی از ظروف بسیار مقاوم و سالمی هستند که استفاده از آن‌ها در آشپزخانه برای پخت‌وپز بسیار توصیه می‌شود، ولی همین ظرف‌های زیبا پس از مدتی استفاده، ظاهری کهنه و سوخته پیدا و شما را مجبور به تعویض می‌کنند. البته ناگفته نماند راه‌هایی هم وجود دارد که بشود بدون صرف هزینه دوباره، آن‌ها را در خانه نونوار کرد. برای این منظور، به قدری مواد و وسایل نیاز دارید که معمولا آن‌ها را در همان آشپزخانه‌تان می‌توانید بیابید.

برای شروع، یک لایه فویل آلومینیمی را زیر میله‌های فر پهن کنید تا مواد آلوده فرتان را کثیف نکند. ظرف چدنی را به صورت پشت و رو، روی فویل قرار دهید. فر را روی حالت تمیزکنندگی بگذارید. اگر فر شما تنظیمات پاک‌کنندگی ندارد، آن را روی دمای ۴۲۵ درجه تنظیم و هر ۲ ساعت یک بار کنترل کنید. وقتی چرخه کامل و ظرف خنک شد، آن را از درون فر بیرون بیاورید.

ظرف چدنی را درون ظرف بزرگ‌تری بگذارید که به مقدار مساوی از آب و سرکه پر شده است. سپس به آن یک قاشق غذاخوری مایع ظرف‌شویی اضافه کنید و اجازه دهید ۳ ساعت داخل محلول باقی بماند. ظرف را از درون محلول بیرون بیاورید و خوب بشویید. باقی‌مانده کثیفی‌ها را با دستمال خوب پاک کنید و اگر لازم به تکرار شد، این‌کار را آن‌قدر انجام دهید تا ظرف به طور کامل تمیز شود.

اکنون ظرف آماده اضافه کردن یک لایه محافظتی است تا سطح آن یکدست و نچسب شود. برای این منظور، سراسر سطح ظرف، داخل، خارج و دسته‌ها را به روغن بادام‌زمینی آغشته کنید. سپس آن را به پشت روی میله‌های فر قرار دهید و بگذارید یک‌ساعت دیگر با حرارت ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر بماند. این فرایند سبب می‌شود حفره‌های ظرف باز و روغن خوب جذب آن شود. وقتی ظرف خنک شد، منافذ دوباره بسته خواهد شد و شما صاحب ظرفی شفاف و نو می‌شوید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->